обратный звонок

Плюси і мінуси тренувань на дому

На сьогоднішній момент в мережі є безліч сайтів, так чи інакше пропагують тренування вдома. Безсумнівно, в них є толк, якщо у вас немає ні бажання, або грошових коштів, для того, щоб відвідувати спортзал. Варто проявити зовсім трохи винахідливості і кмітливості, і ви зможете домогтися більшого, ніж інший пересічний «мешканець спортзалу». Зрозуміло, якщо у вас вже є якийсь набір заліза, вибір вправ стане більш різноманітним, але і без стандартних обтяжень можна досягти багато чого. Вірте в свої сили.

Більшість інтернет-посібників з «домашньому тренінгу» пропонують спочатку купити який-небудь інвентар, а потім вже і займатися з ним. Але, погодьтеся, кому захочеться разово витрачати чималу суму грошей, адже штанги, гирі, гантелі, і тим більше, домашні тренажери стоять вельми немало. Зрозуміло, якщо у вас є можливість, можна спорудити інвентар самому, але не завжди він виходить досить міцним і безпечним, а в деяких випадках просто не вистачає вмінь, досвіду або зв'язків. Тут виникають і складності з розміщенням зроблених або куплених снарядів і обтяжень у квартирі, адже не всі ж живуть в просторих приватних будинках або котеджах. А як бути з невдоволенням з боку сусідів, родичів? Адже їм може не сподобається те, що ви захарастили половину квартири «іржавими громіздкими залізяками». Так, і ще: тренуватися одному нудно. У залі є можливість спілкування, порівняння результатів, навіть «гри в догонялки» з товаришами по тренуваннях. Якщо ви займаєтеся один, мотивація поступово сходить нанівець.

Але не все так сумно! Безумовно, у домашніх тренувань є і безліч плюсів. При належній вправності, витративши мінімум коштів, можна зробити непоганий особистий спортзал. Це особливо стосується тих, хто не обмежений житловими рамками, і проживає в сільській місцевості, далеко від спортзалів. Взагалі, домашні заняття більше підходять сільським жителям, молоді. Але і в місті, безумовно, можна займатися так, незважаючи на горе в обстановці і закиди з боку родичів.

Отже, перший і найголовніший позитивний момент тренувань будинку - це їх дешевизна. Другий - доступність в будь-який час, навіть у вихідні і свята. Третій (для сором'язливих людей) - ніхто не буде спостерігати за вами в процесі тренувань. Мінуси ж такі: мале різноманітність інвентарю, відсутність страховки (в більшості випадків), роздратування з боку сусідів (адже не всім приємно, коли над головою щодня чуєш стілець гир і штанг об підлогу) і родичів.

Обратный звонок

Закажите обратный звонок и мы сами позвоним Вам!